TERNION

Společnost Ternion má licenci na integrovanou platformu digitální výměny prostřednictvím provizí a komerčních služeb. Jeho cílem je rozšířit dostupnost trhu pro šifrované měny, usnadnit a usnadnit inovace v distribuovaném financování propojením finančních systémů s moderními kryptografickými finančními službami. Navíc Ternio má skutečnou podporu ziskových obchodních a finančních spekulací, ale má za cíl podporovat inovace s cílem zvýšit sílu zašifrovaných peněz na základě kryptografie přírodního trhu.






Hesla dnešního finančního systému porovnávají nedostatek důvěry ICON v stabilitu digitálních zdrojů, někteří z nich se snaží překonat komunitu, která zavedla změny v makléřské firmě Cryptotherm tradičně mnohem nižší než kryptografická výzva a platební metody Vyzvite tuto platformu Ternio. 
Ekosystém ekosystému Ternio Ternio 
a spolupráce Ternion (TRN) se skládá ze tří složek, které jsou užitečné jako platforma pro podporu měny.
Schopnost výměny 
Šifrování, přizpůsobení, výměna ekonomické a efektivní výměnné platformy Šifrovací a šifrovací heslo Fiat Exchange Ternio. Hlavním účelem změny je poskytnout kompletní řešení šifrovacím prodejcům.
Ternion platební procesor Zpracovatel plateb 
usnadňuje platby mezi dodavatelem a zákazníkem. Máte kreditní kartu, kterou můžete zaplatit.Prodávající pak může přijmout platbu zpracovanou v režimu fakturace nebo přiřazení hesla.
Fond likvidity Ternion 
To je podstatou ostatních dvou složek. To zabraňuje inflaci žetonů TRN a zabraňuje tomu, aby se kumulované finanční prostředky na vývoj platformy Ternion ušetřily.
Token Token 
TRN nebo Pay Commission změní roli ikony Ternio Help na platformě pro přenos tokenových čipů kompatibilních s ERC20. Mince jsou také kompatibilní se všemi značkami kompatibilními s ERC20, které jsou přínosné pro všechny uživatele ekosystému Ternion.
Proč investujete do Ternionu? 
Platforma může být použita pro mobilní platformy a webové aplikace vhodné jak pro individuální investory, tak pro firemní hráče. 
Ternion provádí každoroční kontroly funkce vyjednávání a platformy, aby transparentnost a spolehlivost poskytovaly veřejnosti informace o budoucím vývoji. 
Ternion Exchange byla udělena evropská obchodní licence a splňuje všechny evropské předpisy pro přenos do vozidel pro rychlou inspekci. 
Tato platforma obsahuje komplexní službu podpory zákazníků, která se skládá z vedoucích pracovníků, kteří pomáhají zákazníkům v případě problémů nebo problémů s Ternionem.
Parametr ICON Ternio (token TRN) 
ikona: 
Protokol tokenu TRN: ERC20 
Celkový token: TRN 95000000 
předprodejní prodej tokenu, 22,5 milionu: 
Pošlete token TRN: 53.500.000 TRN 
Datum před prodejem: aktivity do 28. června 2018




Datum ICON: 
1 0,65 USD je TRN 8 Round Set 29. března 629 března 
2,10 USD 1 TRN: 30. srpna výměna mezi říjnem, B 30 
Zvolte CA 1. listopadu, prosince kurz 30: 3,23 USD 1 TRN 
měkký kryt: 5000 000 
pevná vazba: 65 milionů






Q1 2018 
Zahájení vývoje deviz. 
Q2 2018 
Předprodejní burza 
Q3 2018 
Publikace prodeje 
Q4 2018 
distribuovat Exchange Closed Beta Exchange poskytuje vyjednávací rozpětí. Decentralizace začíná.Změna expanze kapaliny v bazénu 
otázka 9, 1201 
začít rozvíjet platby. spustit centralizovanou změnu spuštěnou v beta verzi. Spuštění Exchange Prime 
Q2 2019 
Zahájení účtování


tým




Další informace:
Webová stránka: https://ternion.io

Comments

Popular posts from this blog

Ternion - eftir bakgrunni og bakgrunni

TERNIÓN – FINANS FINANSYÈL AK DWA LEGAL

TERNION Ponto inter tradicia kaj malcentralizita financado