Mitä Ternion-projekti ...?

Mikä Ternion-hanke?




Ternion on foorumi, jolla vaihdetaan digitaalisia, integroituja kiinteän ja kauppapaikan portaaleja.Pyrimme edistämään ja edistämään salausrahoituksen innovointia parantamalla kryptografisten rahoitusmarkkinoiden saatavuutta yhdistämällä nykyaikaiset rahoituspalvelut ja hajautetut rahoitusjärjestelmät. Lisäksi Ternion pyrkii edistämään innovaatioiden kryptografista taloutta kehittämällä todellakin kannattavaa liiketoimintaa kehittämällä kriptokonġità, jota ei tueta spekulointia vaan luonnollista markkinavoimaa.








Ternion-tiimi pyrkii aina ennakoimaan markkinoita. Ole hyvä ja työnnä rajaamme saadaksesi, mitä kaikki yrittävät haastaa. Luomalla luottamusta voimme valmistautua tulevaisuuteen asumaan huomenna. Voit saada ensimmäisen kokemusvaihtoalustan täältä ja näet ensimmäisen version. Vaikka tämä vaihto on miellyttävää institutionaalisille sijoittajille, on kätevää ja helppoa yksittäisille sijoittajille, koska mobiilialustaohjelmat ja verkkosovellukset. Avoimuuden ja vastuullisuuden varmistamiseksi Ternion auditoidaan vuosittain hajautetuilla digitaalisilla tiedoilla. Tunnemme, että taloudet ovat tulevaisuutta, mutta väistämättömän yhteyden perinteiseen rahoitukseen opetti meille ymmärtää arvon.




Ekologinen Ternión-järjestelmä:




Ekosysteemiä tukee TRN-apuohjelman Ternion-merkki. Merkki on symbolinen TRN-rivi ERC: llä 20, joka on myönnetty Ethereum-lohkoketjussa. Tunnus TRN on tärkein mekanismi maksaa tavaroiden ja palvelujen vaihdon läpi kaikki ekosysteemi Ternion.




Ternionin ekosysteemissä kaikki tuloja tuottavat mekanismit kohdistuvat Ternionin likviditeetin hallintaan.Koska Ternion-rahoitusmalli riippuu Ternionin markkinavoimasta likviditeettiin, myös Ternionin hyödyllisyysmalli on totta. TRN-tunnisteet on integroitu hyvin hyvin ekosysteemiin Ternion ja ne toimivat Ternion Ternion Exchange ja Payments -yrityksen liiketoiminnan generoimana. Tämä apuväline lisää TRN-tunnusten kysyntää ja palaa ekosysteemiin tarjonnan ja kysynnän liikkeellepanon aikaansaamiseksi.




Token Utility -ominaisuuden ominaisuudet: Likviditeettiasema
TRN on hyödyllisyysjärjestelmä, joka mahdollistaa käyttäjien pääsyn erilaisiin hyötyihin Ternion-ekosysteemissä. Käyttökelpoisen TRN: n ominaispiirteet ovat Ternion Exchange, Ternion Payments, Liquidity Fund Ternion




Ternion Exchange: riippuen tapahtumakustannuksista
Ternion haluaa kannustaa käyttäjiä maksamaan transaktiomaksuja käyttämällä TRN-tunnuksia. Käyttäjiä kannustetaan käyttämään TRN-tunnuksia vastaanottamalla merkittävää maksullista alennustransaktiota.Liiketoimien siirto kolmessa selkeässä vaiheessa veloitetaan. Pyöreä tarjonta TRN-tunniste määrittää nykyisen vaiheen.








rahoitusmalli: varojen hinta tokenburnista
Ternion, luotettavan kassavirran helpottamiseksi toimimme rahoitusmallikeskuksessa, joka perustuu markkinavoimiin. taloudellinen malli ja ekosysteemi, jota se tukee symbolisella Ternionilla, varmistaa, että Ternion on edelleen asianmukainen. Ternion-merkki (TRN) on olennainen osa ekosysteemiä, Ternionin kolmea peruspilaria ja Exchange-toiminto, joka on Ternion-maksun alkuperäinen valuutta ja kassavirran suoja.








Tokenburn




Rahoitusmalli perustuu symboliin, joka osoittaa monia tärkeitä etuja. Polttomerkintätaso riippuu Ternion-ekosysteemin tuloista, eikä sitä voida taata. Jotta selkeytettäisiin käyttämättömien tulojen ja symbolisten palojen välistä suhdetta avustajiin, on kolme mahdollisuutta




Terniónin edut:




kattava




Alustat ovat käytettävissä mobiililaitteiden sovellusten ja verkkosovellusten kautta, ja ne ovat hyödyllisiä paitsi institutionaalisille sijoittajille myös yksittäisille sijoittajille.




Läpinäkyvä ja luotettava




Ternion suunnittelee vuosittain liiketoiminta-alustan ja toimintojen auditointeja avoimuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi ilmoittamalla tulevaisuuden kehityksestä yleensä.




Säännösten noudattaminen




Ternion-vaihto, eurooppalainen kaupallinen lisenssi, eurooppalaiset ohjeet on suojattu alukselle nopean tarkistuksen yhteydessä.




24/7 Tuki asiakkaille




Alusta tukee täysipäiväistä palvelua asiakkaille ja voi sisältää ylimmän johdon auttaa asiakkaita ongelmien tai Ternionin liittyvien kysymysten yhteydessä.




tiekartta:




Tärkeimpänä pyrkimyksemmeämme työskennellä ekosysteemissä Ternion on vähentää keskeisten vaiheiden aikana menetettyä aikaa ja luovuttajat pääsevät Ternionin ekosysteemiin julkisten huutokauppojen jälkeen. Tämä antaa ratkaisevan etulyöntiaseman kilpailijoille, jotka yleensä putoavat joskus ICO: n jälkeen. Seuraava etenemissuunnitelma sisältää kaikki keskeiset vaiheet Ternion-ekosysteemin kehittämisessä.








tiimi:


















Myyntisymbolin tiedot:




Token: TRN 
Protocol Token: ERC 20 
Yhteensä Yhteensä: 95 miljoonaa TRN 
Tarjojen antaminen aikaisemmin: 22,5 miljoonaa TRN 
Toimitusmerkki ICO: ssa: 53,5 miljoonaa TRN 
Aikataulu: voimassa 28 2018 asti
ICO Päiväys:




A-kierros - 29. kesäkuuta - 29. elokuuta, Valuuttakurssit: 1 TRN = 0,65 USD 
B-kierros - 30.-30. Elokuuta, valuuttakurssi: 1 TRN = 2,10 USD 
Kierros C - 1. marraskuuta - 30. joulukuuta, Valuuttakurssi: 1 = 3,23 TRN 
ICO-korkki:




pehmeä korkki: 5 miljoonaa dollaria 
Hard Limits: 65 miljoonaa dollaria 


Yksityiskohtainen tieto:


Verkkosivusto: https : //ternion.io/







Comments

Popular posts from this blog

Ternion - eftir bakgrunni og bakgrunni

TERNIÓN – FINANS FINANSYÈL AK DWA LEGAL

TERNION Ponto inter tradicia kaj malcentralizita financado