Descripció general de la plataforma ICOO Ternion

Ternion està autoritzat per a la plataforma integrada d'intercanvi digital amb serveis pagats i comercials. El seu objectiu és ampliar el seu ús en els mercats de divises estrangeres criptogràfiques vinculant els serveis financers moderns als sistemes financers distribuïts que faciliten i promouen la innovació en el finançament criptogràfic. A més, el Ternio, però les forces naturals del mercat, no hi ha cap suport real per a una especulació comercial rendible i el crypto basat en les finances té com a objectiu fomentar la innovació per millorar els diners.








Aquesta plataforma Ternio dels reptes que la confiança dels recursos digitals de la ICON desconfia avui en dia com un sistema monetari criptogràfic, va tractar de vèncer alguns d'ells que tenen una comunitat que produeix canvis en les empreses de corretatge de criptòtemes tradicionalment, han establert un valor molt més baix Cripta els reptes estàndard i els mètodes de pagament.
Ternio Ternio l'ecosistema de l'ecosistema
, i Ternion per treballar junts (TRN) es compon de tres components útils com a plataforma per donar suport a la moneda.




intercanvi
Exchange Ternion és una plataforma d'intercanvi que es pot personalitzar, rendible i eficient que us permet canviar el xifrat, el xifratge i el xifratge. L'objectiu principal del canvi és oferir solucions completes de revendedors totalment codificats.




Processador de pagament de Ternion El processador de
el pagament facilita el pagament entre proveïdors i clients. Hi ha disponible una targeta bancària per als usuaris que paguin. El proveïdor pot llavors decidir rebre pagaments processats en un mode d'assignació fiat o criptogràfic.




Fons de Liquiditat de Ternion
Aquesta és l'essència dels altres dos components. D'aquesta manera, la inflació de les fitxes TRN no es produeix i que els fons acumulats per al desenvolupament de la plataforma Ternion no es guarden.




Token Token
TRN és un testimoni compatible amb ERC20, que actua com a símbol de suport en una plataforma per pagar comissions per bescanviar o transferir monedes a canvi de Ternion. A més, les monedes són compatibles amb tots els marcadors compatibles ERC20 en benefici de tots els usuaris de l'ecosistema Ternion.




Per què estàs invertint a Ternion?
La plataforma es pot utilitzar no només per a jugadors corporatius, sinó també per a plataformes mòbils i aplicacions web adequades per a inversors minoristes.
Ternion realitzarà controls anuals sobre funcions comercials i de plataforma per assegurar que la transparència i la credibilitat informin al públic sobre el progrés futur.
L'intercanvi Ternion té una llicència comercial europea i és adequat per a totes les normes europees per a la transmissió en el vehicle per a controls ràpids.
La plataforma compta amb un complet servei d'atenció al client format per executius sèniors que ajudaran als clients en cas de problemes o problemes amb Ternion.




Paràmetre ICON Ternio (token TRN)
icona:
Protocol de token TRN: ERC20
Total token: TRN 95 milions
full de lliurament de pre-vendes, 22,5 milions:
Enviar per Token TRN ICON: TRF 53,5 milions
Data de pre-venda: actiu fins al 28 de juny de 2018














Dades ICO:
1 TRN 0,65 USD: 29 de juny 29 d'agost
B entre el 30 d'agost i l'octubre, tipus de canvi: 1 TRN 2,10 USD
Ronda de l'1 de novembre, 30 de desembre, tipus de canvi: 1 TRN 3,23 USD
Tapa tova: 5.000.000
Coberta dura: 65 milions









Pregunta 1 2018
S'inicia el desenvolupament de divises.
Q2 2018
Intercanvi de venda prèvia amb oferta
Q3 2018
Venda pública
Q4 2018
Intercanvi distribuït Comerç tancat Beta ofereix intercanvis de marge. La descentralització comença a desenvolupar-se. Canvi de l'expansió de la piscina líquida
Pregunta 1 201 9
Inici del desenvolupament del pagament. S'ha interromput la beta d'inici de la modificació no centralitzada. Exchange Prime Inicia el pagament del pagament
Q2 2019








equip














Informació detallada:


Lloc web: https://ternion.io
Documentació tècnica: https://ternion.io/TernionWhitepaper_es.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/ternionofficial
Twitter: https://twitter.com/ternionofficial
Telegram: https://t.me/TernionOfficial
Bounty Programs: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4625175.new#new
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4623236.msg41743899#msg41743899
ICO: https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_medium=bounty



Comments

Popular posts from this blog

TERNIÓN – FINANS FINANSYÈL AK DWA LEGAL

Ternion - eftir bakgrunni og bakgrunni

TERNION Ponto inter tradicia kaj malcentralizita financado